Verkkoapteekki   
  Top » Catalog » Nutritional supplements » Detoxification » My Account  |  Cart Contents  |  Checkout   
Quick Find
 
Categories
*Special Offers* (2)
- A. Vogel (16)
- Biomed (36)
- Bioteekki (44)
- Dr. Hauschka (40)
- Eila Hellgren (1)
- Hankintatukku (170)
- Harmonia Life (23)
- Lunette (5)
- Mezina (6)
- New Nordic (9)
- Nutri Works (2)
- Pharma Nord (24)
- Puhdas+ (47)
- RFSU (13)
- System 4 (7)
- Tri Tolonen (22)
- Urtekram (3)
- Valioravinto (41)
- Via Naturale (15)
- Vida (1)
- Vitabalans (6)
Amino acids-> (13)
Animal Products-> (29)
Body care-> (251)
Children and Juniors-> (18)
Contraceptive Products-> (16)
Cosmetic Series-> (324)
Diagnose and measurement tools-> (19)
Eyes and Sight-> (18)
Feet-> (50)
First Aid & Wound Care-> (75)
Fish oils and Fatty Acids-> (52)
Fitness-> (3)
Food-> (16)
For Men-> (22)
For Women-> (33)
Hair care-> (69)
Heart and Blood circulation-> (44)
Immunity-> (65)
Incontinence-> (4)
Intimate Products-> (72)
Memory and Concentration (26)
Minerals and supplements-> (117)
Mood and Energy (24)
Mother & Baby-> (40)
Musculature-> (2)
Nicotine products (1)
Nose, Ears and Respiratory ducts-> (48)
Oils-> (11)
Oral Hygiene-> (99)
Relaxation and sleep-> (44)
Skeletal system and Joints-> (64)
Sport articles-> (81)
Sprays-> (2)
Stomach and body cleaning-> (145)
Superfoods-> (8)
Supplies-> (69)
Supports, Belts and Vests-> (173)
Vitamins-> (174)
Weight Control-> (27)
Others-> (19)
Candida Forte 60 tablets  16,90EUR


This product is a nutritional supplement, which should not be used as a replacement for a diverse diet. The recommended daily dosage should not be exceeded. Product should be stored away from children. Product description is based on information given by the manufacturer.

No description found in english. Translate in English

Candida Forte - monipuolinen kehon tehopuhdistaja

Hiivasyndrooma ja sen luonnonmukainen hoito.

Ongelmana kehon liika hiiva, paksusuoleen kertynyt suolistokuona?
Hiivasyndroomasta kärsii yhä kasvava joukko ihmisiä. Esimerkiksi saksalaiset ovat arvioineet, että kaupunkilaisista kahdeksan ihmistä kymmenestä kärsii jonkinasteisesta hiiva-ongelmasta. Hiivatautia pidettiin pitkään pelkkänä luulosairautena - onneksi nykyään tiedetään enemmän. Silti hiivasta kärsivän henkilön on yleensä edelleen itse tehtävä diagnoosi ja etsittävä helpotusta ongelmiinsa. Nykyään hiivoja tunnetaan jo toistatuhatta. Yleisin ja tunnetuin niistä on nimeltään Candida albicans.

Vaivoja riittää
Tavallisimmin hiivasyndrooman oireet ilmenevät jatkuvana voimattomuutena, mahan turvotuksena, kielisammaksena, päänahan kutinana, ummetuksena tai ripulointina ja ilmavaivoina. Kun hiivan kasvu on edennyt pahemmaksi epämääräiset lihas- ja nivelkivut ovat yleisiä kuten myös muistikatkot ja "turha" ärtyneisyys, alakuloisuus ja erilaiset allergiat. Miehillä se voi näkyä usein kynsisienenä, naisilla taas alapään hiivaoireina. Myös alkoholin sietokyky laskee niin, että jo yhdestä "paukusta" tai kahdesta keskikaljasta voi tulla humalaan ja tulla krapula. Hiivasyndrooma on siis monien sairauksien äiti.

Paisuu kuin pullataikina
Kun suolistossa olevien bakteerien ja hiivojen välinen luonnollinen tasapaino järkkyy, alkavat hiivaongelmat kehittyä. Kun hiivat ovat vallanneet suoliston, alkavat ne etsiä uusia kanavia levitäkseen. Hiiva voi muuttaa muotoaan päästäkseen suoliston seinämän läpi verenkiertoon. Verenkierron kautta sen tie on auki koko elimistöön ja vaikutukset moninaiset kuten ylläolevasta kappaleesta saatoit todeta. Samalla se pääsee ahmimaan veren sokeria - seurauksena on jatkuva väsymys.

Yleisimmät syyt
Hiivaongelmat alkavat kehittyä lähinnä paksusuolessa. Antibiootti- ja kortisoni-kuurit ja jatkuva E-pillereiden käyttö ovat yksi hyvin yleinen syy hiivasyndroomaan. Jatkuva sokerin ja valkojauhotuotteiden käyttö sekä ympäristömyrkyt (myös amalgaamipaikkojen elohopea) edesauttavat hiivan kehittymistä. Elämäntavoilla ja ruokavaliolla on siis ratkaiseva merkitys hiivaongelmien hoidossa.

Candida Forte puhdistusohjelma

Candida Forte on asiantuntijoiden kehittämä moniteho-valmiste, jonka sisältämät ainesosat tunnetaan hyvin ominaisuuksiltaan. Tuotekehittelyssä ollaan kiinnitetty huomio nimenomaan hiivasyndroomasta ja helikobakteerista johtuviin ongelmiin sekä suoliston puhdistamiseen.

Greipinsiemenuute - luonnon oma antibiootti
Greipinsiemenuute tunnetaan luonnon vahvimpana antibioottina, ilman lääkkeille ominaisia sivuvaikutuksia. Se tuhoaa hiivakasvustoa, bakteereja (myös mm. helikobakteeri, salmonella, streptokokki), viruksia sekä haitallisia sieniä. Lisää immuunipuolustusta.

Inuliini - hyötybakteerien pelastaja
Sikurijuuresta valmistettu inuliini on suoliston hyvää maitohappobakteerikantaa (auttajabakteerikantaa) ylläpitävä luontainen prebiootti. Inuliini on fruktoosioligosakkaridi (FOS), joka ruokkii elimistön hyötybakteereja, mutta samalla puhdistaa suolistoa vähentäen haitallisia suolistobakteereja.

Psylliumkuitu - suolistonpuhdistaja
Paksusuolen seinämillä saattaa olla useiden senttien paksuinen kuonakerros, joka on syntynyt huonosti sulaneista kuiduttomista ruoka-aineista. Psylliumkuitu liottaa ja irrottaa kovettunutta kuonaa ja voitelee suoliston seinämiä.

Maa-artisokka - suoliston hyvinvointiin
Samalla tavoin kuin inuliini niin myös maa-artisokka ylläpitää oikeaa suolistobakteeritasoa. Se myös ehkäisee bakteerien ja hiivojen liikakasvua sekä tasapainottaa suolen toimintaa. Vahva fruktoosioligosakkaridi (FOS).

Voikukan juuri
Myös vahva luonnon antibiootti, joka samalla hoitaa suoliston ja vatsalaukun haavaumia.

Annostus ja lisäohjeita:
Candida Forte sisältää kuukauden kuurin. 1 tabletti 2 kertaa päivässä, aamuisin ja iltaisin, mielellään ruokailun yhteydessä. Runsas vedenjuonti on tärkeää. Herkät henkilöt voivat puolittaa annostuksen. Jatkuvasta ummetuksesta kärsivät saavat lisäapua suolihuuhtelusta. On mahdollista, että lieviä puhdistusoireita kuten ilmavaivoja, iho-oireita, lihas- tai nivelarkuutta voi esiintyä ohjelman alkupuolella. Ne kuuluvat monesti osana elimistön ohimeneviin puhdistusreaktioihin. Raskaana oleville sekä sydän- ja verisuonilääkitystä käyttäville suosittelemme ottamaan yhteyttä hoitavaan lääkäriin ennen hiivasyndroomahoidon aloittamista.

Suositeltava vuorokausiannos 2 tablettia sisältää:
greipinsiemenuutetta 160 mg
inuliinia 140 mg
maa-artisokkajauhetta 100 mg
voikukanjuurijauhetta 100 mg
psylliumia 60 mg

Aineosat: Täyteaine (mikrokiteinen selluloosa, dikalsiumfosfaatti), greipinsiemenuute, inuliini, maa-artisokkajauhe, voikukanjuurijauhe, psylliumjauhe, paakkuuntumisen estoaineet (rasvahappojen magnesiumsuolat), piidioksidi.

Lisäapua ruokavaliosta

Ruokavaliolla on ratkaisevan tärkeä osuus hiivaongelmien hallinnassa. Sopivan ruokavalion löytäminen on hyvin yksilöllistä, mutta joitakin perusohjeita on syytä noudattaa parhaan tuloksen saavuttamiseksi. Ruokavaliohoidon tulisi kestää vähintään kuukauden, mutta hankalissa tapauksissa sitä tulisi jatkaa pidemmän aikaa ja hiljalleen ottaa yksi ruoka-aine kerrallaan takaisin, seuraten samalla elimistösi reaktioita. Elimistösi kertoo kaiken.

Sokeri, valkoinen vehnäjauho ja hiiva pois!
Sokerikielto ei merkitse ainoastaa makeisten tai valkosokerin pois jättämistä. Se merkitsee kaiken makean pois jättämistä - myös esim. hunaja, kuivatut hedelmät, sokeroidut hillot, virvoitusjuomat, siirappi ym. Hiilihydraattipitoinen ruoka on hiivan herkkua. Hiivalla nostatetut leivät, alkoholi ja muut hiivaa sisältävät tuotteet tulisi myös pitää "pannassa".

Vältä näitä:
 • Sokeri ja muut makeat ainesosat (myös makeat hedelmät)
 • Valkoinen vehnäjauho sekä (ainakin aluksi) kotimaiset viljat
 • Hiivapitoiset ainesosat (myös hiivapitoiset mausteet ja heravalmisteet hiivapitoinen alkoholi sekä kaikki homeet esim. homejuustot.
 • Sienet.
 • Raskasmetallialttiit raaka-aineet, kuten esim. tonnikala
 • Porkkana ja peruna, jos aiheuttavat mahan kuplintaa.

  Tilalle:
 • Gluteenittomat viljat, kuten: tattari, hirssi, riisi, maissi.
 • Linssit, soija, pavut, pellavarouhe.
 • Vihannekset ja maitosokerittomat maitotuotteet.
 • Makeutusaineeksi (jos kaipaat) luontaistuotekaupasta Steviaa tai ksylitoli, joka yleensä sopii useimmille.

  Pakkauskoko 60 tabl.  VAT 14% is included.
  Products weight is 53 g.

  Small quantity of this product fits through a regular mailbox opening (measurements 25cm x 3cm). In case you order several products, the delivery cost is visible in the shopping cart.

  There are 3 pieces of this product in stock.

  Orders completed and paid before 15.00 will be sent on the same working day. Orders completed and paid after 15.00 will be sent on the next working day.

  We have sold 1480 pieces of this product.

  Find products from Verkkoapteekki.fi with the product name Candida Forte.

 • Product rating
  Current Reviews: (2) - Rate the product  For more information, please visit this products webpage.
  This product was added to our catalog on Wednesday 04 January, 2006.
  Shopping Cart
  0 items
  Manufacturer Info
  Other products
  Product lists of sellers
  Porvoon vanha apteekki
  Suomen Verkkoapteekki.fi
  The shopping cart can contain products from only one seller at a time.
  Languages
  Suomi English
  Information
  Shipping & Returns
  Contact Us
  Customer register

  Copyright © 2019 Verkkoapteekki
  Powered by osCommerce