Verkkoapteekki   
  Top » Catalog » Supplies » Snoring » My Account  |  Cart Contents  |  Checkout   
Quick Find
 
Categories
*Special Offers* (2)
- A. Vogel (16)
- Biomed (36)
- Bioteekki (44)
- Dr. Hauschka (40)
- Eila Hellgren (1)
- Hankintatukku (170)
- Harmonia Life (23)
- Lunette (5)
- Mezina (6)
- New Nordic (9)
- Nutri Works (2)
- Pharma Nord (24)
- Puhdas+ (47)
- RFSU (13)
- System 4 (7)
- Tri Tolonen (22)
- Urtekram (3)
- Valioravinto (41)
- Via Naturale (15)
- Vida (1)
- Vitabalans (6)
Amino acids-> (13)
Animal Products-> (29)
Body care-> (251)
Children and Juniors-> (18)
Contraceptive Products-> (16)
Cosmetic Series-> (324)
Diagnose and measurement tools-> (19)
Eyes and Sight-> (18)
Feet-> (50)
First Aid & Wound Care-> (75)
Fish oils and Fatty Acids-> (52)
Fitness-> (3)
Food-> (16)
For Men-> (22)
For Women-> (33)
Hair care-> (69)
Heart and Blood circulation-> (44)
Immunity-> (65)
Incontinence-> (4)
Intimate Products-> (72)
Memory and Concentration (26)
Minerals and supplements-> (117)
Mood and Energy (24)
Mother & Baby-> (40)
Musculature-> (2)
Nicotine products (1)
Nose, Ears and Respiratory ducts-> (48)
Oils-> (11)
Oral Hygiene-> (99)
Relaxation and sleep-> (44)
Skeletal system and Joints-> (64)
Sport articles-> (81)
Sprays-> (2)
Stomach and body cleaning-> (145)
Superfoods-> (8)
Supplies-> (69)
Supports, Belts and Vests-> (173)
Vitamins-> (174)
Weight Control-> (27)
Others-> (19)
Somnofit Lämpömuotoiltavat suukiskot  89,00EURNo description found in english. Translate in English

Uniapneaa sairastaa arviolta 150.000 suomalaista. Äänekästä ja sosiaalisesti haittaavaa kuorsausta esiintyy 10-20%: lla aikuisväestöstä ja uniapnea lisääntyy jatkuvasti. Uniapnean pääoireita ovat pitkään jatkunut äänekäs jokaöinen kaikissa asennoissa esiintyä katkonainen kuorsaus, toisen henkilön toteamat unenaikaiset hengityskatkokset ja poikkeava päiväaikainen väsymys/nukahtelutaipumus. Kuorsaus ja uniapnea ovat kansantauteja ja pitkäaikaisena ne aiheuttavat epämiellyttäviä seurauksia; Uniapneassa hengitys- ja unikatkokset yön aikana aiheuttavat mm. väsymystä, päänsärkyä, muistihäiriöitä, huonotuulisuutta ja verenpainetta. Pahentavia tekijöitä ovat mm. ylipaino, alkoholi ja tupakka, epäsäännölliset elintavat ja selällä nukkuminen.

Hammaskiskot

Yksi laite neljä ratkaisua: Kuorsaukseen, obstruktiiviseen keskivaikeaan uniapneaan, narskutukseen ja päänsärkyyn!

Yön aikana hengitystiet usein ahtautuvat kun kurkun löystynyt pehmytkudos tukkii ilmateitä. Tällöin ilmavirta ei kulje vapaasti vaan 'väreilee' kurkussa aiheuttaen ikävän kuorsausefektin. Hoitamaton uniapnea eli ylähengitysteiden ahtautumisesta johtuvat unenaikaiset katkokset moninkertaistavat mm. sydäninfarktin sekä verenpaine- ja sepelvaltimotaudin vaaraa sekä lisäävät riskiä sairastua tyypin II diabetekseen.

Somnofit hammaskiskot ovat pisimmälle kehitetty kuorsausta ja uniapneaa ehkäisevä laite. Ne ehkäisevät kuorsausta ja yönaikaisia hengityskatkoksia korjaamalla alaleuan asentoa yön aikana. Kun alaleuka on hieman eteenpäin työntynyt, ylähengitystiet jäävät avoimeksi. Monet lääketieteelliset tutkimukset osoittavat että Somnofit kuorsauskiskojen kaltaiseen mekanismiin perustuvat laitteet vähentävät merkittävästi kuorsausta ja uniapneaan jaThe American Academy of Sleep Medicine suosittelee suukiskojen käyttöä uniapnean ja kuorsauksen hoitona lievissä ja keskivaikeissa tapauksissa.

Sveitsiläinen laadukas laite on valmistettu lääketieteelliset- ja elintarvikkeille laaditut vaatimukset täyttävästä Lateksittomasta materiaalista. Kiskot muovautuvat käyttäjän suuhun sopiviksi kuumennettaessa. Pehmeän materiaalin ansiosta Somnofit kiskot eivät aiheuta hiertymiä suuhun tai leuan nivelten kipeytymistä. Laite on väriaineeton ja sen allergeenit on minimoitu. Kiskot muodostuvat kahdesta muotista (ylä- ja alaleuka) ja säädettävistä hihnoista. Voidaan käyttää myös bruksismin (narskutuksen) ehkäisemiseksi sekä hammassuojina joukkuepelilajeissa. Vaikeissa uniapneatapauksissa suositellaan hoitomuodoksi CPAP-laitteen käyttöä.

Kiskot laitetaan kuumaan veteen, jotta materiaalista tulee helposti muovattavaa. Pakkauksen mukana on lämpömittari veden lämmön tarkistamiseksi. Kiskot asetetaan suuhun ylä- ja alahammasrivistöjen päälle ja purraan yhteen, jolloin ne muotoutuvat käyttäjälle sopiviksi. Lopuksi muotit yhdistetään hihnalla, joka vetää alaleukaa hieman eteenpäin. Tämän jälkeen kiskot ovat valmiit käytettäväksi joka yö. Kiskojen käyttömukavuus paranee säännöllisellä käytöllä. Totuttelu kiskojen kanssa nukkumiseen kestää muutamasta yöstä viikkoon. Somnofit kiskot eivät sovellu henkilöille, joilla on proteesi tai heikosti kiinnitettyjä hammasimplantteja.

VAT 24% is included.
Products weight is 300 g.

Product does not fit a regular mailbox opening. In case you order several products, the delivery cost is visible in the shopping cart.

Product is not in stock. We order the product from wholesaler every Monday (excluding the holidays). Orders made before 10.00 on Monday will be included in the wholesaler order. If the product is available and the order has been paid, we will send the order on the next working day (tuesday). If the product is not available, we will notify the customer by email.

We have sold 55 pieces of this product.


Product rating
Current Reviews: (1) - Rate the productThis product was added to our catalog on Friday 05 April, 2013.
Shopping Cart
0 items
Product lists of sellers
Porvoon vanha apteekki
Suomen Verkkoapteekki.fi
The shopping cart can contain products from only one seller at a time.
Languages
Suomi English
Information
Shipping & Returns
Contact Us
Customer register

Copyright © 2019 Verkkoapteekki
Powered by osCommerce